maandag 17 november 2014
Nieuwe workshops gebak&desserts voorjaar 2015
Volgende thema's komen aan bod:
Superdesserts: lessen gaan door op 27/1 - 14/4 - 23/6
-iles flottants
-panna cotta
-crème brulée
-moelleux
Zondagse klassiekers: 3/3 - 27/4
-rijsttaartje
-franchipanneke
-ananas of kriekenfeuilleté
Lekker gezond: 12/3
-koekjes
-ontbijtrepen
-cake
-muffins
in deze les worden natuurlijke en gezonde biologische ingrediënten gebruikt
Holiday sweets: 12/5 - 18/6
-churros Spanje
-pastel de nata Portugal
-amaretti Italie
-chouquettes Frankrijk
After dinner sweets: 8/5
-advokaat
-Scottisch cream
-zachte en harde after dinner mints
Macarons: 17/3
beginnersles volgens de franse methode
Typisch Belgisch: 31/3
-javanais
-misérable
-bokkenpootjes
Snoep: 26/3 - 23/4 - 28/5
-marshmallows (spekken)
-zachte nougat
-kokosrepen type Bounty
Chique desserts in glaasjes zomereditie: 1/6
-aardbei-rabarber-merengue
-framboos-kokos-limoen
-toffee-banaan-crumble
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten