maandag 17 november 2014

Nieuwe workshops gebak&desserts voorjaar 2015


Volgende thema's komen aan bod:

Superdesserts: lessen gaan door op 27/1 - 14/4 - 23/6
-iles flottants
-panna cotta
-crème brulée
-moelleux

Zondagse klassiekers: 3/3 - 27/4
-rijsttaartje
-franchipanneke
-ananas of kriekenfeuilleté

Lekker gezond: 12/3
-koekjes
-ontbijtrepen
-cake
-muffins

in deze les worden natuurlijke en gezonde biologische ingrediënten gebruikt

Holiday sweets: 12/5 - 18/6
-churros Spanje
-pastel de nata Portugal
-amaretti Italie
-chouquettes Frankrijk

After dinner sweets: 8/5
-advokaat
-Scottisch cream
-zachte en harde after dinner mints

Macarons: 17/3
beginnersles volgens de franse methode

Typisch Belgisch: 31/3
-javanais
-misérable
-bokkenpootjes

Snoep: 26/3 - 23/4 - 28/5
-marshmallows (spekken)
-zachte nougat
-kokosrepen type Bounty

Chique desserts in glaasjes zomereditie: 1/6
-aardbei-rabarber-merengue
-framboos-kokos-limoen
-toffee-banaan-crumble

Geen opmerkingen:

Een reactie posten