maandag 18 november 2013

VOORJAARSPROGRAMMA 2014!!!


GEBAK&DESSERTS

Lekker warm: 3/4
-Tarte Tatin-chocolade moelleux-sabayon of citroensoufflé

Wafelenbak: 13/2
-malse vanillewafels/Brusselse wafels/suikerwafels/appelwafeltjes

Snoezige soezen: 6 zondagse pateekes op basis van soezendeeg : 25/2-14/3-29/4-19/6
-eclairs/soesjes/zwaantjes/tarte maison/malakof/Paris-Brest

Zalig zoete pasen: 12/3 - 20/3
-haasjes in sandwichdeeg met suiker/chocolade of rozijnenvulling
-vogelnestje in biscuitdeeg met lemoncurdvulling en afgewerkt met slagroom of boterroom
-advokaatbavarois
-lemonfudge

La douce France: 10/4 - 30/4
-financiers:kleine amandel- of pistachecakejes in verschillende smaken of madeleines naar  keuze
-nougat
-Bretoense appeltaart

American sweets: 15/5 - 24/6
-triple chocolat muffins
-American cookies
-brownies
-cinnamon buns (kaneelbroodjes)

Feestelijke zomertaarten: 13/5 - 26/5 - 12/6
-chocolade/mascarponetaart met frambozen
-exotische vruchtencharlotte met mangomousse en kokosmerenguebodem

MACARONS

-basislessen volgens de franse methode: 24/2 - 10/6

-lessen voor gevorderden volgens de Italiaanse methode: 22/4

AMERICAN CUPCAKES: op aanvraag voor groepjes vanaf 5 personen





Geen opmerkingen:

Een reactie posten